Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز ملی هوا وتغییر اقلیم گفت: میزان آلایندگی روزانه در هوای شهر‌ها مِن جمله تهران، متأثر از دو عامل اساسی است. اول میزان انتشار آلایندگی توسط منابع آلاینده و دوم میزان خروج این آلایندگی از طریق تهویه ناشی از تغییرات جوی مانند بارندگی و وزش باد و دمای هوا است. سید محمد مهدی میرزایی قمی، رییس مرکز ملی هوا وتغییر اقلیم در گفت‌وگو با میزان در خصوص بارندگی اخیر و میزان آلودگی در تهران را اینچنین گفت: با توجه به خروجی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا و وضعیت بارندگی روز‌های اخیر، شاخص آلایندگی در تهران در سی ام آبان ۶۹، در تاریخ یکم آذر ۶۹ و در تاریخ دوم آذر ۷۷ اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرزایی قمی توضیح داد: با توجه به آیین نامه‌های مربوط به اندازه گیری شاخص آلودگی هوا، اعداد مربوط به سه روز گذشته از نظر کیفی "قابل قبول" تلقی می‌شوند. البته انتظار می‌رود در این ایام کیفیت هوا بالاتر باشد. البته اعداد اعلامی برآیند کلیه ایستگاه‌های سنجش آلودگی در سطح شهر تهران است. که معرف وضعیت میانگین آلایندگی در سطح شهر می‌باشد.
رییس مرکز ملی هوا وتغییر اقلیم افزود: با وجود بارش باران کیفیت هوای برخی مناطق پرتردد شهر در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است که این امر ناشی از افزایش ترافیک در ساعات کاری به علت شیوع ویروس کرونا و افزایش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و کاهش سفر با وسایل حمل و نقل عمومی و همچنین عدم وزش باد موثر است.

بیشتر بخوانید:
هوای آلوده به تهران رسید
انتهای پیام/ برچسب ها: الودگی هوا اقلیم بارندگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: الودگی هوا اقلیم بارندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد

بهروز مرادپور اظهار کرد: با ثبت میزان بارندگی روزهای اخیر، میانگین بارش استان در سال زراعی جاری به ۴۹۷.۳ میلی متر می رسد.

وی افزود: میزان بارندگی در خرم آباد ۷۴.۸، بروجرد ۲۷.۳، کوهدشت ۸۶.۵، الیگودرز ۳۶.۱، پلدختر ۷۴، دورود ۳۸، الشتر ۵۹.۷ و نورآباد ۴۹.۷ میلیمتر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: همچنین میزان بارندگی در ازنا ۳۷.۶، ایمان آباد ۵۸، سپیددشت ۶۷.۷، ریمله ۸۶.۱ و شول آباد ۷۲.۳ و سراب دوره ۷۳.۸ میلیمتر ثبت شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی ، سامانه جدید بارشی روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه وارد کشور می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • بارزانی وارد تهران شد
  • رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد
  • سفر مهم بارزانی به تهران پس از ۳سال | جزئیات دیدارهای رییس اقلیم کردستان
  • بارزانی امروز به تهران سفر می‌کند
  • ۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ